miércoles, 25 de mayo, 2022  |  
Betxí anuncia una inversió històrica de 230.000 euros per a millorar 35 punts del nucli urbà Betxí anuncia una inversió històrica de 230.000 euros per a millorar 35 punts del nucli urbà

- 28 mayo, 2021 -

L'alcalde assegura que amb aquestes millores "es pretén donar un impuls molt fort als camins rurals" Betxí anuncia una inversió històrica de 230.000 euros per a millorar 35 punts del nucli urbà

L’alcalde assegura que amb aquestes millores “es pretén donar un impuls molt fort als camins rurals”

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ha comunicat que la pròxima setmana s’iniciaran els treballs d’asfaltat de diverses vies agrícoles i la millora dels carrers del municipi. Un projecte que el consistori posa en marxa cada any, però en aquesta ocasió es farà amb una inversió històrica que ascendeix a 230.000 euros provinent del superàvit municipal, com va informar l’alcalde Alfred Remolar.

El primer edil ha manifestat que “amb la inversió d’enguany es pretén donar un impuls molt fort a la millora dels camins rurals i, juntament amb altres projectes com la remodelació de l’Avinguda Primer de Maig, mantenim el nostre compromís perquè Betxí prospere cada any”.

El projecte actuarà en 35 punts del nucli urbà, eliminant alguns clots i altres desperfectes. A més, estan previstes dues actuacions integrals en l’Avinguda Sant Josep Obrer i el carrer Sant Francesc. En aquest últim, es completarà la urbanització de la via, es plantarà vegetació, es crearà un carril bici i s’eixamplarà la vorera en direcció a l’institut.

En l’apartat rural, el projecte se centrarà enguany en el camí del Campàs, del Solaig, de les Palasses i de les Teixidores, ampliant així la xarxa de camins agraris asfaltats. D’aquesta manera, l’equip de govern continua impulsant la renovació i adequació del sistema viari agrícola.

 

Whatsapp Telegram