miércoles, 18 de mayo, 2022  |  
Betxí trau a licitació la remodelació de l’Avinguda i sol·licita una subvenció per a cubrir el 50% del cost Betxí trau a licitació la remodelació de l’Avinguda i sol·licita una subvenció per a cubrir el 50% del cost

- 21 mayo, 2021 -

L'equip de govern del municipi de la Plana Baixa ha fet oficial l'adjudicació de la reforma del cim de la Muntanyeta de Sant Antoni Betxí trau a licitació la remodelació de l’Avinguda i sol·licita una subvenció per a cubrir el 50% del cost

L’equip de govern del municipi de la Plana Baixa ha fet oficial l’adjudicació de la reforma del cim de la Muntanyeta de Sant Antoni

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ha tret a licitació la remodelació de l’Avinguda Primer de Maig, una de les principals inversions que ha plantejat el consistori per a aquest 2021. Els treballs compten amb un pressupost de 480.000 euros i l’equip de govern ha sol·licitat una subvenció europea a l’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi Energètic (IDAE) per a cobrir el 50% del cost.

El projecte consisteix principalment en l’ampliació de les voreres, la substitució de la vegetació i la reorganització de les zones d’aparcament. Amb això, es pretén augmentar els espais per als vianants i duplicar les places d’estacionament.

El primer edil, Alfred Remolar, ha destacat que “es tracta d’una inversió molt important i necessària, pensada a millorar la principal via de la localitat i per tant afavorirà la mobilitat urbana de tota la població”. Per a que els habitants estiguen informats sobre aquesta reforma, l’ajuntament ha repartit els plans de la remodelació entre els veïns.

D’altra banda, l’equip de govern ha fet oficial l’adjudicació de la reforma del cim de la Muntanyeta de Sant Antoni per 340.000 euros. Aquest projecte, que també s’ha sol·licitat la subvenció del 50% del cost a IDAE, consisteix principalment en l’anivellament de l’esplanada exterior de l’ermita, fent així l’entorn completament accessible.

Amb aquesta remodelació, serà possible albergar esdeveniments de diferent índole en un entorn emblemàtic del municipi. D’aquesta manera, es preveu que una vegada finalitzats els treballs es puguen realitzar actes culturals, musicals i festius en la Muntanyeta, que és un símbol per a la població betxinense.

Whatsapp Telegram