Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 10:58

Advertisement
Advertisement

Betxí finalitza les obres del carrer Mossèn Manuel Belaire que dona accés al casc antic

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

Ha suposat una inversió de 120.000 euros, finançats al complet per la Generalitat Valenciana

L’Ajuntament de Betxí ha finalitzat les obres de millora del carrer Mossèn Manuel Belaire, que dona accés al casc vell de la localitat des de l’Avinguda Primer de Maig. S’ha realitzat una inversió de 120.000 euros per a aquest projecte que ha estat finançat al complet per la Generalitat Valenciana.

Les obres han consistit en fer una plataforma única, millorar les deficiències en el paviment i, juntament amb la restauració del Palau-Castell, l’entrada a la part vella del municipi ha canviat completament en els últims anys, sent més accessible i revaloritzant el barri antic.

A més, s’ha instal·lat vegetació al voltant de l’església de La Nostra Senyora dels Àngels i s’ha fet visible una part més gran de la façana d’aquest edifici religiós.

Durant les obres van aparèixer diverses troballes. Entre elles, una construcció contigua al Palau-Castell que data del segle XVII i una sitja de grans dimensions del segle XVI, de 3 metres d’altura i 2 metres i mig d’ample. Aquesta última ha estat analitzada per un arqueòleg i serà marcada en el sòl.

L’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha destacat que “continuem unint tot el barri antic amb el mateix empedrat dels carrers, potenciant que els veïns puguen moure’s caminant pel casc vell i millorant l’accessibilitat al petit comerç que hi ha en aquesta zona”.

Advertisement
Advertisement