Noticias Castellón
sábado, 02 de julio del 2022 | Última actualización: 14:12

Betxí inicia els treballs de la reforma de l’Avinguda Primer de Maig

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

El projecte, adjudicat per uns 450.000 euros, estarà finalitzat en aproximadament cinc mesos segons han estimat l’ajuntament i la constructora

Castellón Información

Els treballs de la reforma de l’Avinguda Primer de Maig de Betxí s’han iniciat segons el que es preveia i des del dilluns 28 de febrer, la principal artèria de la localitat castellonenca està en obres. El projecte, adjudicat per uns 450.000 euros, estarà finalitzat en aproximadament cinc mesos, segons han estimat l’ajuntament i la constructora.

Encara que es tracta d’una reforma integral, sempre estarà habilitat un sentit de circulació en l’avinguda que creua de nord a sud pràcticament tot el municipi. Per a això, s’habilitarà el Carrer País Valencià, via paral·lela a l’avinguda, com a carril alternatiu en el sentit contrari.

A més, l’ajuntament ha fet accessibles dues zones d’aparcament en la part sud del municipi, ja que les places d’estacionament es reduiran considerablement durant l’execució de les obres.

El projecte se centra principalment en l’ampliació de les voreres, la substitució de la vegetació i la reorganització de les zones d’aparcament. Amb això, el govern local que lidera Alfred Remolar pretén augmentar els espais per als vianants i duplicar les places d’estacionament.

Remolar ha destacat que «era important iniciar les obres segons el terminis previstos i amb tots els veïns informats sobre el projecte». En aquest sentit, fa unes setmanes, el primer edil va explicar als ciutadans, a través d’un streaming de Facebook, en què consistia la remodelació. A més, Remolar també ha posat l’accent en que «es tracta d’uns treballs que milloraran la mobilitat urbana, amb l’ampliació de zones d’estacionament i més espai per als vianants».