Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Benvinguts al carrer!

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

Adrián Casabó. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón

Un any. Eixe és el temps que queda per a posar fi a una etapa que a Vila-real ha estat marcada per les excuses i els anuncis buits de contingut. Després d'onze anys de govern socialista, els vila-realencs estan ja cansats d'escoltar sempre els mateixos laments i també falses promeses que mai arriben a materialitzar-se.

Després de més d'una dècada en el poder, ara es donen de marge tot el segle XXI per a executar tot allò que ens porten prometent des de fa anys. Increïble! De nou recorren als anuncis i la propaganda quan el que realment han presentat és un llistat de fins a 100 promeses incomplides pels socialistes i que s'han convertit en el balanç de la seua poca capacitat de gestió durant tres legislatures.

Ni centre de salut de Torrehermosa, ni quart institut, ni seu definitiva per a la EOI, ni nou CEIP Escultor Ortells, ni posada en marxa de la Biblioteca Central en Pius XII, ni reforma de l'alberg en el Termet, ni solució a les inundacions en algunes zones de la ciutat, ni ús per Molí la Vila després de la seua rehabilitació, ni urbanització de la partida Madrigal, ni servei de préstec de bicicletes, ni pista d'atletisme, ni millora en les connexions entre la nostra ciutat i Castelló, ni velòdrom… La llista és eterna.

I, damunt, per si no fora prou, la falta d'ambició i de visió de futur d'aquest equip de govern fa que infraestructures que esperàvem des de fa temps, com la ronda sud-oest, hagen arribat tard i malament: a un sol carril per sentit i acabant en terra de ningú, sense connexió amb la N-340. No podem continuar permetent que el govern local no reivindique com correspon les necessitats de Vila-real davant la resta d'administracions i defense abans al seu partit que a la seua ciutat.

I malgrat tanta promesa incomplida, els socialistes ixen ara a anunciar de nou visites als barris -eixos que no han visitat en tota la legislatura- i reunions amb col•lectius socials. Benvinguts al carrer, senyors del PSOE! Ací ens trobaran, on estem treballant des del primer dia, escoltant les inquietuds dels nostres veïns, i on uns altres només passen quan s'apropen les eleccions.

Des del Partit Popular de Vila-real seguirem al costat dels nostres veïns, de les nostres associacions i col•lectius, de les nostres empreses, per a junts construir un projecte de futur perquè Vila-real torne a ser una ciutat pròspera i d'oportunitats. El Vila-real de tots!