Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

Benlloch: "Em preocupa no poder acudir a línies europees fonamentals en futurs anys"

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

L'alcalde de Vila-real ha remarcat la importància de la col·laboració permanent en el model públic-privat

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha mostrat este matí preocupat per la situació que s'està vivint des del punt de vista econòmic a nivell mundial, però sobretot tenint en compte el seu poble. Ha declarat que és molt conscient de la situació que tenen a Vila-real. 

Li ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que tinguen una certa sensibilització perquè li preocupa prou que Vila-real perda oportunitats de transformació importants per a la seua economia i de millora de la qualitat de vida des del punt de vista d'atenció a les persones.

Ha sostingut la importància de la col·laboració permanent en el model públic-privat, i ha recordat que gràcies a acords com este obtindran 7.000 m2 cedits per part del Villarreal CF en el Camí Ermita, que estan valorats en milions d'euros. 

S'ha mostrat intranquil amb que de cara a futurs anys hagen de continuar renunciant a linies europees de finançament que podrien ser fonamentals per a la nova Vila-real del S.XXI per no poder fer front als costos, ja que s'ha de pagar el 21% d'IVA més la part restant del projecte.