viernes, 21 de enero, 2022  |  
L’Ajuntament de Benicàssim treballa en la rehabilitació de diversos punts en la zona sur per evitar inundacions L’Ajuntament de Benicàssim treballa en la rehabilitació de diversos punts en la zona sur per evitar inundacions

- 21 diciembre, 2020 -

Es col•locaran reixetes en els punts més baixos dels vials per a eliminar els tolls que es produïen en època de pluges L’Ajuntament de Benicàssim treballa en la rehabilitació de diversos punts en la zona sur per evitar inundacions

 

Es col•locaran reixetes en els punts més baixos dels vials per a eliminar els tolls que es produïen en època de pluges

Castellón Información

L’Ajuntament de Benicàssim continua treballant a donar solució a punts conflictius en èpoques de pluges amb una sèrie d’actuacions finançades a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló.

Els treballs van començar el passat mes de novembre i aquests dies s’està actuant en la zona sud del municipi. En concret els treballs es localitzen al carrer Doctor Fleming i el carrer Senia Sevilla, “i es col•locaran reixetes en els punts més baixos dels vials per a eliminar els tolls que es produïen en època de pluges”, ha explicat la regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell. D’aquesta mateixa forma s’ha actuat ja en en dos punts del carrer La Cort, intersecció amb els carrers Almadrava i Las Vegas.

Les actuacions finançades a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló també inclouen l’avinguda Barcelona, més concretament la zona del Voramar. “En aquest punt existeixen uns problemes històrics d’inundacions en les èpoques de pluges en acumular-se un cabal important en el punt sota del pont de ferro. Amb aquesta actuació es pretén canalitzar aquells escolaments evitant que provoquen danys aigües avall”, ha indicat Elena Llobell.

Així mateix, es procedirà al canvi d’un tram de canonada d’aigua potable que dona subministrament al poble. El termini d’execució de tota l’obra prevista a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis és de tres mesos i com ha afegit l’alcaldessa, Susana Marqués, “amb aquests treballs anem a millorar les infraestructures del cicle integral d’aigua donant solució a sis punts conflictius en èpoques de pluges”.

Whatsapp Telegram