jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
Benicàssim obri parcs, jocs infantils, zones de calistenia i parcs canins mentre que manté algunes altres restriccions Benicàssim obri parcs, jocs infantils, zones de calistenia i parcs canins mentre que manté algunes altres restriccions

- 28 febrero, 2021 -

Els espais esmenats romanen tancats des del passat 19 de gener com a mesura adoptada per a minimitzar el risc de contagi Benicàssim obri parcs, jocs infantils, zones de calistenia i parcs canins mentre que manté algunes altres restriccions

Els espais esmenats romanen tancats des del passat 19 de gener com a mesura adoptada per part del consistori per a minimitzar el risc de contagi

Castellón Información

L’Ajuntament de Benicàssim obrirà els parcs, jocs infantils, zones de calistenia i parcs canins a partir de l’1 de març davant la millora de les dades de la Covid-19. Amb tot, la pandèmia segueix i continua, per això, malgrat aquestes bones dades i la relaxació parcial d’algunes mesures, el Consistori manté algunes restriccions fins el 14 de març. En aquest cas, es subscriu el tancament i la suspensió de les activitats municipals a diferents espais (la llista es troba avall de la notícia) i també seguiran havent diverses restriccions en diversos espais públics (la llista, més avall). 

Els espais que sí que obrin romanen tancats des del passat 19 de gener com a mesura adoptada per part del consistori per a minimitzar el risc de contagi. “Ara, a causa de la normativa autonòmica i a la millora de la situació sanitària, hem considerat convenient deixar sense efecte la clausura dels parcs, jocs infantils, zones de calistenia i parcs canins pel que romandran oberts durant l’horari establit”, ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui incideix en què “durant el seu temps d’obertura els usuaris hauran de complir les mesures de prevenció i higiene com pot ser el distanciament físic i l’ús de màscara. La col·laboració de tota a ciutadania és vital per a continuar fent front al Covid-19 i continuar reduint la incidència acumulada”.

Perquè la reobertura d’aquests espais es realitze amb totes les mesures de seguretat sanitària, el consistori continuarà amb el reforç dels serveis de neteja i desinfecció en els espais de jocs “i els treballs intensius es realitzaran de dilluns a diumenge en les 30 àrees de jocs infantils distribuïdes en tot el terme municipal”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell. A més de la reobertura de parcs, jocs infantils, zones de calistenia i parcs canins també es permet la celebració de procediments selectius presencials.

Recordar que pel fet que la incidència de casos positius per Covid-19 a Benicàssim tendeix a la baixa, el municipi va reprendre el mercat setmanal el passat 18 de febrer després de la reordenació de l’espai i reducció d’aforament. Els auxiliars de seguretat situats en els diferents accessos del nou recinte controlen l’entrada i eixida de tots els clients i, a més de controlar que clients i venedors complisquen amb les mesures de protecció i higiene indicades, tant abans com després del mercat es procedeix a una neteja i desinfecció profunda del recinte.

Per contra, tenint en compte la millora en la incidència acumulada i en nombre de contagis, si bé continua la gravetat de la situació sanitària el consistori considera oportú el manteniment parcial de les mesures acordades i que es prorrogue dues setmanes més el tancament de les instal·lacions municipals i la suspensió d’activitats municipals. Per això, continuen fins al 14 de març les següents mesures:

Tancament i suspensió de les activitats municipals en les següents instal·lacions municipals:

– Casal Jove

– Teatre Municipal

– Espai de la Música Mestre Vila

– Centre d’Interpretació Torre Sant Vicent

– Espai Cultural Villa Ana

– Moll del Raïm

Suspensió de l’activitat municipal en els següents espais públics:

– Pavelló Poliesportiu Municipal (activitats esportives realitzades dins del pavelló)

– Casa de la Cultura Centre de F.P.A. (se suspén l’activitat presencial d’ensenyaments no reglats)

– Biblioteca municipal (es manté el servei de préstec de llibres)

– Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià

– Activitats lúdiques i socials del Centre de Jubilats “La Garrofera”

 

Whatsapp Telegram