Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

Benicarló treballa en unes Falles sense conductes violentes, amb consum responsable i igualitàries

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives de Benicarló, Gemma Cerdà, acompanyada del regidor de Falles, Ilde Añó, i de la representant de la Junta Local Fallera, Marta Ferreres, ha presentat avui dos campanyes de sensibilització que s’han posat en marxa en el marc de les Falles 2023.

D’una banda, la campanya de prevenció i promoció de la igualtat de tracte i la no discriminació, relativa a la prevenció de violències masclistes, a la qual s’incorpora enguany la visió del col·lectiu LGTBI, per a tindre espais lliures d’agressions masclistes i lgtbifòbiques.

D’altra banda, la segona campanya, amb el lema «Tingues trellat. Amb l’alcohol i les drogues no te’n passes», fa referència al consum responsable i pretén conscienciar dels efectes nocius que ocasiona el consum abusiu d’alcohol i altres substàncies.

En aquest sentit, la regidora ha informat que «des de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives hem estat en coordinació amb la Junta Local Fallera i les 13 comissions falleres per a insistir en la responsabilitat de gestionar les barres on s’ofereix alcohol i en la prohibició de vendre alcohol a menors». «Tanmateix —ha puntualitzat la regidora—, no podem oblidar que el paper de les famílies també resulta imprescindible per a allargar el màxim possible l’edat del primer consum».

Per la seua banda, el regidor de Falles ha insistit en què «l’objectiu de l’Ajuntament és conscienciar la ciutadania de gaudir d’unes Falles sense cap tipus d’abús» i ha recordat que «fa molts anys que apostem per aquest tipus de campanyes que apel·len necessàriament a la responsabilitat, l’harmonia i el respecte».

Per part de la Junta Local Fallera, Marta Ferreres ha oferit tota la seua col·laboració i ha assenyalat que «hem fet un treball intens amb totes les comissions per tal d’aconseguir un control efectiu en la venda d’alcohol a les persones menors d’edat».

Advertisement
Advertisement