Noticias Castellón
jueves, 11 de agosto del 2022 | Última actualización: 22:23

Convocada una junta de seguretat extraordinària a Benicarló per tractar la situació de la Covid a Benicarló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

És un dels municipis de la província amb major incidència i Miralles tracta de buscar la fórmula per reduir els contagis de cara a Nadal

Castellón Información

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha confirmat que avui mateix convocarà una Junta de Seguretat extraordinària que tindrà lloc el  proper dilluns amb l'objectiu de coordinar el treball de les forces de seguretat per tal de reduir la xifra de contagis a Benicarló.

Les últimes dades actualitzades ahir dimarts per la Conselleria de Sanitat donen a Benicarló una xifra de 159 persones positives, la qual cosa suposa una incidència de 588 casos per 100.000 habitants. «Aquestes dades ens obliguen a fer servir tots els mecanismes que tenim al nostre abast per tal de reduir les contagis», ha explicat l'alcaldessa.

«A més de mantindre les restriccions fins al 18 de gener—ha remarcat Xaro Miralles en referència al decret signat ahir mateix—, reunirem totes les forces de seguretat per a coordinar esforços i establir els controls necessaris per tal d'aconseguir un major compliment de les mesures d'higiene i protecció». «Anem de cara a unes dates —ha dit l'alcaldessa referint-se al Nadal— en què els contactes socials i familiars s'incrementaran i hem d'evitar com siga que les dades continuen empitjorant».

La Junta la presidiran l'alcaldessa, Xaro Miralles, i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, i hi assistiran també el director de Salut Pública de Benicarló, Antonio López, el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, l'inspector en cap accidental de la Policia Local, Juan Gasch, el tinent de la Guàrdia Civil a Benicarló, Ginés Parra, i representants de la Policia Autonòmica.