viernes, 30 de octubre, 2020  |  
Benicarló organitza quatre cursos de formació per a les entitats locals Benicarló organitza quatre cursos de formació per a les entitats locals

- 17 septiembre, 2020 -

El contingut dels cursos pretén millorar les capacitats i habilitats relacionades amb la gestió interna Benicarló organitza quatre cursos de formació per a les entitats locals

 

El contingut dels cursos pretén millorar les capacitats i habilitats relacionades amb la gestió interna

Castellón Información

La Regidoria de Participació Ciutadana de Benicarló ha impulsat l’organització de quatre cursos de formació orientats a totes les entitats locals, tant les d’àmbit cultural com les d’àmbit esportiu o social, amb l’objectiu d’oferir respostes a les necessitats del teixit associatiu a l’hora de gestionar el dia a dia de cada associació.

cartell_4cursosEl contingut dels cursos pretén millorar les capacitats i habilitats relacionades amb la gestió interna, per això s’ha programat un curs sobre règim legal de les entitats sense ànim de lucre i un altre sobre el procediment per a justificar les subvencions. A més, també hi haurà una formació específica per a la realització i supervisió dels projectes que cada associació o club desenvolupa al llarg de l’any. I per últim un curs que pretén resoldre dubtes relacionats amb l’administració electrònica, ja que tracta sobre l’obtenció de certificats digitals, tramitació de documents i presentació telemàtica.

«La nostra voluntat —ha declarat la regidora de Participació Ciutadana, Filo Agut— és facilitar al màxim tota la part de gestió de les entitats i millorar la seua relació amb les administracions, a més de fomentar l’aprenentatge i les competències en tot el teixit associatiu». «Aquests cursos —ha explicat la regidora— són una ferramenta de formació bàsica per a tota la ciutadania que ens permetran promoure la participació ciutadana i l’aprenentatge col·lectiu».

Els cursos tindran 4 hores de durada i es realitzaran durant els propers dissabtes dels mesos de setembre i octubre. Donada la situació de pandèmia, els cursos seguiran estrictament els protocols de seguretat i higiene i tindran un aforament adaptat a les circumstàncies.

Google+
Whatsapp Telegram