Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 21:12

Els consellers Rafa Climent i Enric Nomdedéu recapten les demandes de sectors econòmics de Benassal

Tiempo de Lectura: 53 segundos

Noticias Relacionadas

El conseller d'Economia Sostenible i el secretari autonòmic d'Ocupació visiten l'embotelladora i es reuneixen amb el Gremi Turístic local

Castellón Información

El conseller de Economia Sostenible i Sectors Productius, Rafa Climent, i el secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, van visitar ahir la localitat de Benassal per a analitzar les estratègies de generació d'ocupació a l'interior. El recorregut pel municipi del Maestrat va servir per a visitar la planta embotelladora i conèixer detalladament la situació de Aigua de Benassal.

Així mateix, conseller i secretari autonòmic van mantenir una trobada de treball amb el Gremi Turístic i Cultural de la localitat, els qui entre altres necessitats van traslladar als responsables del Consell la seva històrica demanda d'una major implicació de les administracions en la reactivació i dinamització del Centre Termal de Benassal, així com projectes i reivindicacions del sector turístic local.

La visita de Climent i Nomdedéu va comptar amb la presència de l'alcaldessa, així com de la portaveu de Compromís en la localitat, Elia Roig.