miércoles, 25 de noviembre, 2020  |  
Maestrat Viu ajorna la gala de lliurament dels seus premis anuals Maestrat Viu ajorna la gala de lliurament dels seus premis anuals

- 24 abril, 2020 -

Atzaneta del Maestrat devia acollir l’entrega de premio el 16 de maig Maestrat Viu ajorna la gala de lliurament dels seus premis anuals

Atzaneta del Maestrat devia acollir l’entrega de premio el 16 de maig

Juanjo Benito/Castellón Información

Maestrat Viu ajorna temporalment, a l’espera de l’evolució de les mesures preses arran de la pandèmia del Covid-19,  la gala de lliurament  dels Premis Maestrat Viu, que estava anunciat que tindria lloc el 16 de maig a la plaça Major d’Atzeneta del Maestrat.

Aquest col·lectiu en defensa de la llengua i la cultura ha detallat que “tot i que la declaració de l’estat d’alerta va produir-se abans de l’acabament del període de presentació de candidatures per a l’edició de 2020, no ha incidit negativament en els treballs de la Comissió dels Premis ni del jurat d’aquesta convocatòria, ja que han tingut continuïtat per via telemàtica”.

L’allargament de la situació d’excepcionalitat que estem vivint, “sí que ha influït en el retard de l’anunci de les persones i col·lectius guanyadors d’aquesta edició a partir del fet que la data del 16 de maig s’anava acostant i la possibilitat de portar a terme la gala de lliurament perdia consistència”.

Per aquests motius, Maestrat Viu, alhora que anuncia l’ajornament temporal d’aquest acte, fa saber que la publicació del nom de les persones i col·lectius guardonats aquesta edició queda posposada a l’anunci d’una nova data. Es manté Atzeneta del Maestrat com a localitat de celebració.

Els Premis Maestrat Viu tenen lloc des de la institució al 2014 i de manera rotatòria arreu del territori comarcal, havent passat per Peníscola, Traiguera, Sant Mateu, Benassal i Vinaròs.

Els premis,  “tenen per objectiu destacar l’esforç de persones i entitats que han treballat per divulgar o promocionar la cultura en valencià i la llengua catalana en àmbits propis de la comarca del Maestrat i reconeix, així, les persones i entitats que treballen pel Maestrat”.

Google+
Whatsapp Telegram