Noticias Castellón
viernes, 12 de julio de 2024 | Última actualización: 19:39

Arriba una nova temporada del mercat ambulant que es desenvolupa a les platges de Nules a l'estiu

Tiempo de Lectura: 57 segundos

Noticias Relacionadas

El mercat ambulant de les Platges de Nules ha reprès recentment la seua activitat, de manera que aquest servei es prestarà tots els dijous al matí al llarg de tots els mesos d’estiu fins al final del mes de setembre, completant així tota la temporada estival. En concret, es va posar en marxa a principis d’aquest mes de juny i estarà en funcionament fins al dijous 26 de setembre.

De fet, a partir del mes de juliol s’instal·laran la totalitat de parades que compten amb la corresponent llicència per a vendre en aquest mercat, en concret seran 40 parades de venda ambulant les que oferiran els seus productes.

Amb tot, des de la regidoria de Mercats, César Estañol, comenta que en els darrers anys s’ha aconseguit prolongar aquest servei durant els quatre mesos complets de juny, juliol, agost i setembre “ja que cada any són més els veïns i les veïnes que es troben residint aquests mesos a la zona marítima, i la idea és poder oferir a la població marítima millores en els serveis que presta l’ajuntament”.