Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 07:25

El veïns d’Ares del Maestrat ja poden realitzar gestinos bancàres en el municipi gràcies al nou caixer

Tiempo de Lectura: 54 segundos

Noticias Relacionadas

El caixer de CaixaBank ha sigut adjudicat per la Generalitat Valenciana, a través de l’Agenda Valenciana Antidespoblament (Avant)

Castellón Información

Veïns, veïnes i visitants d’Ares del Maestrat ja poden realitzar gestions bancàries en el municipi. Així, tasques com traure diners en efectiu, pagar rebuts o realitzar transferències ja es poden dur a terme. El caixer de CaixaBank ha sigut adjudicat per la Generalitat Valenciana, a través de l’Agenda Valenciana Antidespoblament (Avant), per a suplir la falta d’entitat bancària i lluitar contra l’exclusió financera de les localitats en risc de despoblació.

«Comptar amb un caixer al poble és una gran aposta per a tirar el fre a la despoblació. Donar serveis vitals als nostres veïns i veïnes perquè puguen desenvolupar la seua vida al poble, sense haver de desplaçar-se a altres municipis. És una gran notícia disposar d’aquest avantatge a Ares del Maestrat», ha explicat l’alcaldessa d’Ares, Ester Querol. El caixer està situat al carrer Nevera 1, al costat del parc infantil. Està obert les 24 hores al dia.