Jueves, 1 de octubre, 2020  |  
Ana Edo valora molt possitivament el compromís de Puig per incentivar la vida a les zones d’interior Ana Edo valora molt possitivament el compromís de Puig per incentivar la vida a les zones d’interior

- 17 enero, 2020 -

La senadora afirma que el partit socialista "és el partit que més ha dinamitzat el territori de l'interior" Ana Edo valora molt possitivament el compromís de Puig per incentivar la vida a les zones d’interior

La senadora afirma que el partit socialista “és el partit que més ha dinamitzat el territori de l’interior”

Castellón Información

La senadora socialista Ana Edo ha valorat la posada en marxa per part de la Generalitat Valenciana dels crèdits sense interessos per a empreses que operen a l’interior ja que “són l’evidència que l’impuls de l’Agenda Valenciana Antidespoblament promés pel president Ximo Puig és una realitat i segueix avant a la província de Castelló”.

En aquest sentit, “la falta d’oportunitats és una de les principals causes per les quals els veïns i veïnes de xicotets pobles es veuen obligats a anar-se a viure a un altre municipi, per això, l’incentiu fiscal proposat per Avant suposa revertir esta situació”.

“El Consell ha iniciat el camí cap a la creació d’oportunitats en el món rural i l’està fent amb responsabilitat, sense demagògies, sabent que la realitat dels municipis que perden població no es pot canviar d’un dia per a l’altre, sinó que s’ha de fer a través de polítiques transversals”, ha dit Edo.

A més, Edo ha ressaltat que “el partit socialista és el partit que més ha dinamitzat el territori de l’interior i que ha estat sempre present treballant des de els municipis que pateixen l’escassetat de gent, serveis, comunicacions i inversions”. “Tenim l’eina, l’Agència Valenciana Antidespoblament, per a continuar treballant per a reduir la desigualtat i garantir que la ciutadania tinga els mateixos drets sense importar el lloc en el qual decideixen quedar-se a viure”, ha afegit.

Finalment, la senadora socialista ha assenyalat que “la coordinació d’estes mesures amb les futures que prenga el Ministeri del Repte demogràfic han d’aportar solucions immediates, i que es consoliden a mitjà i llarg termini. Unes polítiques que ajuden a fer de viure en el món rural una opció i una oportunitat”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *