Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 20 de marzo del 2023 | Última actualización: 16:24

Advertisement
Advertisement

AlumniSAUJI obri l’inscripció d’un curs intensiu per a la preparació del C2 de català

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

La preparatòria, que comença el 16 de setembre, té una durada de 50 hores agrupades de 18:00 a 20:00 hores en dilluns, dimarts i dijous fins al dia 24 d’octubre

Castellón Información

AlumniSAUJI obri la inscripció per realitzar un curs intensiu de català per a la preparació de l’examen C2 (superior) de català de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). Així doncs, el curs començarà el 16 de setembre i acabarà el 24 d’octubre, dos dies abans de l’examen de certificació de la JQCV.

El curs té una durada de 50 hores agrupades de 18:00 a 20:00 hores en dilluns, dimarts i dijous fins al dia 24 d’octubre, moment fins al qual el professorat podrà resoldre tots els dubtes. La inscripció es pot realitzar fins al 13 de setembre de 2019 a través d’aquest enllaç. 

Tot i que el curs està indicat per a realitzar les proves d’acreditació de l’esmentada JQCV, també pot servir per a altres certificacions. Per exemple, la de les universitats públiques valencianes que convoca la Comissió Interuniversitària d’Estandardització de l’Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA), que també està homologada per la JQCV.  A més a més, els membres AlumniSAUJI Premium tenen un descompte de 30 € en la inscripció.

Els cursos estan oberts al públic general, però els membres AlumniSAUJI Premium i altres col·lectius vinculats al programa gaudeixen d’avantatges econòmics.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI.

Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Advertisement
Advertisement