Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 12:04

Les Alqueríes conta a partir d'ara amb una estació de recàrrega ultrarrapida de vehícles elèctrics

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

Situada a l'estació de servici de la Plaça Rosa dels Vents del municipi, este nou espai compta amb huit punts de càrrega

Les Alqueries compta des d'esta setmana amb una estació de recàrrega ultrarràpida de vehicles elèctrics instal•lada per Iberdrola | bp pulse en l'estació de servici localitzada en la Plaça Rosa dels Vents del municipi. Este nou espai compta amb huit punts de càrrega, dos de 350 kW i sis de 180 kWm.

L'alcalde de les Alqueries, Antonio Gil, ha assistit este dijous a l'acte d'inauguració de l'estació de recàrrega, on ha assenyalat que “la posada en marxa d'esta nova estació de recàrrega és una fita crucial en un moment en el qual la mobilitat sostenible cobra major rellevància. A més, contribuïx a consolidar a la nostra regió com un referent en innovació tecnològica i desenvolupament sostenible”. A l'obertura de l'espai també ha acudit el director general d'Iberdrola | bppulse, Pablo Pirles, el responsable Comercial Nacional, Jesús López i el Delegat Comercial Joaquín Coll.

Amb la incorporació d'esta estació de recàrrega (que permetrà carregar huit vehicles de manera simultània) al terme municipal, les Alqueries es convertix en un enclavament estratègic en la Comunitat Valenciana per a la mobilitat sostenible i enfortix el teixit industrial local a través de la innovació tecnològica i la col•laboració amb grans empreses.