sábado, 19 de junio, 2021  |  
Almenara tanca el curs de l’Escola Infantil Municipal Almenara tanca el curs de l’Escola Infantil Municipal

- 1 julio, 2017 -

Al setembre començaran les classes amb 106 xiquets i xiquetes Almenara tanca el curs de l’Escola Infantil Municipal

Al setembre començaran les classes amb 106 xiquets i xiquetes 

Castellón Información

L’Escola Infantil Municipal d’Almenara va culminar ahir el curs 2016-2017 amb una jornada on els pares i mares dels alumnes van poder conèixer les interioritats dels projectes d’enguany en el centre com són el fons marí, per al que es va decorar tot el centre simulant estar en les profunditats del mar, així com l’hort escolar pel qual els més xicotets enguany han conegut la procedència de les verdures, fins i tot ja s’han recol·lectat cogombres i albergínies.

Després de la graduació fa uns dies dels alumnes que passen ja als col·legis escollits, ahir va ser la festa fi de curs del centre celebrada en el pavelló poliesportiu d’Almenara després de la visita de portes obertes a les instal·lacions. En el poliesportiu va haver-hi un berenar, així com jocs infantils per a tots i totes.

No obstant açò, encara que s’acabe el curs, l’Escola Infantil Municipal d’Almenara romandrà oberta durant el mes de juliol per a aquells xiquets i xiquetes que desitgen continuar aquest mes. Açò sí la programació variarà i no serà lectiva, serà ja més d’oci i estiuenca. Les classes es reprendran el pròxim curs amb 106 alumnes i alumnes en total.

Cal recordar que l’Escola Infantil Municipal d’Almenara és de gestió directa per part de l’Ajuntament d’Almenara, o siga que no té la concessió cap empresa, igual que succeeix amb altres serveis de la localitat com la recollida de residus i neteja viària o el servei de socorrisme, que també són de gestió directa del consistori.

Whatsapp Telegram