Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 11:22

Advertisement
Advertisement

Almenara sol.licita un taller d’ocupació per a 10 persones en l’àmbit de la jardineria

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

En cas de concedir-se, seria mixt i obert a totes les edats laboral

L’Ajuntament d’Almenara ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana un taller d’ocupació per a deu persones en l’àmbit de la jardineria aprofitant una nova convocatòria per part de la Conselleria d’Economia. L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “pensem que aquests tallers formatius són bàsics per a la formació i futura obtenció d’ocupació, per la qual cosa continuarem optant a les convocatòries que es realitzen, tal com hem fet anteriorment”. En aquest sentit destacar que està en marxa un taller d’ocupació per a dones en la branca administrativa i es va sol·licitar un per a joves dins del programa T’Avalem Joves.

El taller d’ocupació sol·licitat tindrà una capacitat per a 10 alumnes i alumnes, sent mixt, i estarà dirigit a tots els rangs d’edat laboral, per tant obert a tots i totes. La duració seria d’un any i en cas de concedir-se començaria el mes vinent de desembre. L’import sol·licitat per a la seua realització és de prop de 253.000 euros.

Quant a l’especialitat, seria la de jardineria, en concret dirigit a les activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, així com la instal·lació i manteniment de jardins i zona verdes. 

Advertisement
Advertisement