Domingo, 12 de julio, 2020  |  
Almenara rep de la Generalitat 168.000 euros que destinarà a l’Escola Infantil Municipal Almenara rep de la Generalitat 168.000 euros que destinarà a l’Escola Infantil Municipal

- 29 octubre, 2019 -

Són les ajudes de la Generalitat que possibiliten la gratuïtat de les classes per als alumnes de 2 a 3 anys Almenara rep de la Generalitat 168.000 euros que destinarà a l’Escola Infantil Municipal

Són les ajudes de la Generalitat que possibiliten la gratuïtat de les classes per als alumnes de 2 a 3 anys

Castellón Información

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha concedit a l’Ajuntament d’Almenara 168.000 euros destinats a finançar els bons de l’alumnat de l’Escola Infantil Municipal de la localitat que gestiona directament el consistori. En aquest sentit l’ajuda, que s’ha publicat hui en el DOGV, va destinada en concret alumnat d’educació infantil de 2 a 3 anys garantint així la gratuïtat de les places d’aqueixa edat, cosa que succeeix des de principi de curs, a excepció del menjador, que és l’única cosa que han d’abonar. D’aquesta manera, per segon any consecutiu es concedeix aquesta ajuda, que va relacionada directament amb el nombre d’alumnes que compta l’Escola Infantil Municipal de 2 a 3 anys. Aquesta ajuda es completarà, si tot va com està previst, amb unes altres que arribaran destinades als alumnes i alumnes de 0 i 1 anys i una altra per als d’1 a 2 anys.

L’alcaldessa Estíbaliz Pérez ha destacat l’aposta de la Generalitat Valenciana per l’Educació perquè “per segon any rebem aquesta subvenció tan important per a nostra Escola Infantil Municipal” que reforça “la nostra política de gestió directa de la mateixa a través de l’ajuntament, la qual cosa ha fet possible que poguérem accedir a les ajudes per a la gratuïtat de les classes de 2 i 3 anys per als nostres alumnes i alumnes”. Aquest “suport rebut ens farà continuar en la nostra línia d’aposta per la gestió municipal directa de l’Escola Infantil així com també per l’educació pública”.

L’Ajuntament d’Almenara manté una aposta per la gestió dels serveis de manera directa pel consistori, com és el cas de la pròpia Escola Infantil Municipal, on s’imparteix una educació moderna i innovadora, i en la qual també es realitza una important aposta per l’ensenyament de l’anglés.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *