lunes, 23 de noviembre, 2020  |  
Almenara ultima els preparatius per a la reobertura de l’Escola Infantil Municipal la propera setmana Almenara ultima els preparatius per a la reobertura de l’Escola Infantil Municipal la propera setmana

- 1 septiembre, 2020 -

Una vegada preparades les mesures per a aconseguir unes aules el més segures possible demà serà el moment de la incorporació de les educadores Almenara ultima els preparatius per a la reobertura de l’Escola Infantil Municipal la propera setmana

 

Una vegada preparades les mesures per a aconseguir unes aules el més segures possible demà serà el moment de la incorporació de les educadores al centre

Castellón Información

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, juntament amb la directora de l’Escola Infantil Municipal, Asun Forner i la pediatra de la localitat, Carina Mattori han celebrat aquest matí una reunió en el centre educatiu amb un doble objectiu, d’una banda continuar treballant en la confecció dels menús saludables en l’escoleta i per una altra l’aplicació de tot els protocols sanitaris, recomanacions i novetats en les instal·lacions del centre dissenyats atenent les normatives actuals i mesures impulsades des de la Conselleria d’Educació. L’alcaldessa considera com a “essencial i fonamental la coordinació entre el centre educatiu i el sanitari”.

Una vegada preparades les mesures per a aconseguir unes aules el més segures possible demà serà el moment de la incorporació de les educadores al centre, que enguany comptaran amb reforços, així com també la neteja i ventilació de les instal·lacions.

L’alcaldessa ha explicat que els xiquets i xiquetes tornaran a les aules el dilluns 7 de setembre, amb classes que no superaran els quinze alumnes. En concret enguany hi haurà set aules que tindran entre 8 i 13 alumnes. També està en previsió obrir una huitena aula en cas que fora necessari durant el curs.

Estíbaliz Pérez també ha assenyalat que es realitzaran reunions informatives per classes en les quals s’explicarà als pares i mares les novetats, protocols i mesures preses en el centre, entre les quals s’inclourà la signatura d’una declaració responsable per part de les famílies. També va recordar que en cas de l’aparició de positius per covid-19, s’executaran els protocols i directrius marcats per la conselleria de Sanitat, incloent la notificació al centre de salut.

Finalment, Pérez, ha apel·lat a la responsabilitat de tots en aquests moments perquè “encara que posem els màxims mitjans, la responsabilitat és individual” pel que “recomanem als pares i mares que porten als xiquets i xiquetes a l’Escola Infantil Municipal en plenes condicions i si tingueren algun dubte, eviten portar-los al centre”.

Google+
Whatsapp Telegram