Noticias Castellón
martes, 27 de septiembre del 2022 | Última actualización: 22:11

L'Ajuntament d'Almenara realitzarà visites guiades gratuïtes al l'Aula de la Natura i al Paratge dels Estanys

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

Es realitzaran en caps de setmana alterns, per la qual cosa hi haurà la setmana vinent (dies 20 i 21) i serà necessari inscriure's prèviament

Castellón Información

L'Ajuntament d'Almenara ha iniciat una sèrie de visites guiades gratuïtes sota reserva a l'Aula de la Natura i al Paratge dels Estanys de la localitat amb la finalitat de donar a conéixer les renovades instal·lacions situades en la primera planta de la Casa dels Anglesos on també se situa el Centre d'Interpretació de la Línia XYZ amb l'objectiu de posar en valor les instal·lacions i donar a conéixer l'enclavament natural, així com la seua fauna i flora. Per això, a més de veure la recentment renovada Aula de la Natura també es realitzarà una ruta pel paratge, una de les zones naturals més espectaculars de la Comunitat Valenciana, emmarcada en la Marjal d'Almenara.

Les visites guiades gratuïtes es realitzaran en caps de setmana alterns, per la qual cosa hi haurà la setmana vinent (20 i 21 de novembre). Per a poder realitzar la ruta guiada serà necessari inscriure's prèviament en l'Oficina de Turisme d'Almenara, trucant al telèfon 962 62 3345 o bé al correu electrònic e.fernandez@almenara.es. A més, les instal·lacions romandran obertes per a qui les vulga visitar els dies 17,18,19, 20 i 21 de novembre de 9 a 13 hores.

Finalment destacar que baix reserva gratuïta prèvia en altres dates, també es pot sol·licitar en l'Oficina de Turisme, la visita a l'Aula de la Natura i als Estanys per a col·legis i centres educatius, així com també per a grups provinents d'associacions i altres col·lectius.