domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
Almenara presenta la programa d’actes organitzats amb motiu del Dia de la Dona Almenara presenta la programa d’actes organitzats amb motiu del Dia de la Dona

- 29 febrero, 2020 -

El dia 7 arribarà la marxa de la dona i la representació teatral de "shhhh!!!!" Almenara presenta la programa d’actes organitzats amb motiu del Dia de la Dona

El dia 7 arribarà la marxa de la dona i la representació teatral de “shhhh!!!!”

Castellón Información

Dilluns que ve  2 de març començaran a Almenara les activitats de la Setmana de la dona d’Almenara amb la sensibilització als escolars de la localitat a través de contes teatralitzats per als alumnes del CEIP Juan Carlos I i de l’Escola Municipal Infantil al llarg de tota la setmana.  A més dilluns que ve també començaran les classes de gimnàstica de manteniment matinals en la Plaça 8 de Març que es repetiran el dimecres 4 i el divendres 6. A més el dijous 5 a la vesprada es realitzarà un taller de defensa personal en el Poliesportiu Municipal Cobert.

El divendres 6 serà el dia dedicat a les exposicions. Així en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire s’inaugurarà l’exposició de “Dones” a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i l’Associació Fotogràfica La Llum d’Onda. Posteriorment en el Molí d’Arròs s’inaugurarà la mostra “Desempoderando al Macho Alfa”, acte que inicialment estava programat per a divendres passat 28 i que s’ha retardat una setmana. A partir d’ací, del 9 al 13 de març es realitzaran els tallers previstos per a l’alumnat de l’IES Almenara i de la FPA Paulo Freire. Prèviament, fins al 5 de març es podrà contemplar la mostra “dones valencianes que han fet història” en el Paulo Freire.

El dissabte 7 es realitzarà a partir de les 5 de la vesprada la Marxa de la dona, enguany solidària amb la Junta Local de AECC d’Almenara després de la qual arribarà en el Paulo Freire la representació teatral “Shhhh!!!!” amb Marian Villaescusa i Albert Martínez.

El dia de la dona, el diumenge 8 de març, la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara realitzarà el “Concert del dia de la dona” a partir de les 12 en el Saló del Centre Paulo Freire. A la vesprada hi haurà un autobús gratuït per a acudir a la manifestació del 8-M de València. Destacar que les persones interessades podran inscriure’s fins al dijous 5 a l’ajuntament.

A més destaca el 10 de març la ruta per València titulada “dones valencianes oblidades per la història” per a l’alumnat del Centre FPA Paulo Freire, així com el taller “la igualtat en joc” per al CEIP Juan Carlos I.

Finalment des del 24 de març fins al 6 d’abril  el Museu del Molí d’Arròs acollirà l’exposició “Il.luminades, il.lustrant la història de la misoginia” a càrrec de Adona’t.

Whatsapp Telegram