Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:46

Almenara millora la xarxa d'aigua municipal amb un by-pass en el dipòsit de la Corona

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

Estibaliz Pérez asegura que aquest by-pass era una obra necessària i prioritària per a poder garantir el subministrament d'aigua potable a tot el municipi

L'Ajuntament d'Almenara ha realitzat una sèrie d'obres en el Depòsit de la Corona amb l'objectiu de realitzar un by-pass que permeta que l'aigua potable no passe per aquest depòsit en cas de necessitat i vaja directament a la xarxa. L'actuació, sufragada íntegrament per l'Ajuntament d'Almenara ha costat prop de 21.000 euros i l'ha executada l'empresa Hidraqua.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que "aquest by-pass era una obra necessària i prioritària per a poder garantir el subministrament d'aigua potable a tot el municipi en cas que sorgisca algun problema en aquest dipòsit, evitant el pas d'aigua pel mateix". Segons ha explicat l'alcaldessa, es tracta "d'una obra necessària després de les experiències viscudes per a previndre problemes de tall de subministrament o situacions similars a la població en el cas de tindre alguna circumstància que impedisca l'ús de l'aigua del depòsit, una instal·lació, que per cert, ja té molts anys". Per exemple, aquest by-pass s'utilitzarà quan hi haja obres o es renoven les vàlvules del propi depòsit.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí