Miércoles, 28 de octubre, 2020  |  
Almenara impulsa una sessió especial amb les mesures de seguretat de ciclisme de sala Almenara impulsa una sessió especial amb les mesures de seguretat de ciclisme de sala

- 15 septiembre, 2020 -

Les persones interessades ja poden inscriure's en el Molí d'Arròs trucant al telèfon 962 610 107 Almenara impulsa una sessió especial amb les mesures de seguretat de ciclisme de sala

Les persones interessades ja poden inscriure’s en el Molí d’Arròs trucant al telèfon 962 610 107

Castellón Información

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara ha programat per al dissabte 17 d’octubre a les sis de la vesprada una sessió especial, una màster-class de ciclo indoor (ciclisme de sala) impartida per Noelia Fenollosa i Vero Almero.

CARTELL MASTER CICLO INDOOR

 

La sessió, amb aforament limitat, comptarà amb totes les mesures vigents de caràcter sanitari per la covid-19, sense oblidar un distanciament  notable entre les bicicletes dels qui participen. Les persones interessades ja poden inscriure’s en el Molí d’Arròs acudint o trucant al telèfon 962 610 107. El preu serà de 12 euros.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que una vegada més continuen apostant per les classes especials d’alguns dels esports que “oferim al llarg de l’any en el nostre municipi com és el ciclisme de sala”.

Des de l’àrea d’esports al llarg de la temporada “continuarem oferint classes especials de diverses modalitats esportives, esdeveniments que compten sempre amb gran acceptació entre els nostres veïns“. També va recalcar Vicent que “aquestes classes especials tindran tots els protocols  i normes vigents a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19″.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *