Noticias Castellón
viernes, 30 de septiembre del 2022 | Última actualización: 21:57

Almenara va viure aquest dissabte la XII edició de la 'Marxa Nocturna'

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

 

La principal característica d'aquesta edició ha sigut el canvi de recorregut de la marxa, que va començar en el Poliesportiu

Castellón Información

Anit es va celebrar a Almenara la XII edició de la Marxa Nocturna organitzada per l'Ajuntament d'Almenara i el Club Xtrem a través de la seua secció de senderisme. La principal característica d'aquesta edició ha sigut el canvi de recorregut de la marxa, que va començar en el Poliesportiu, passant per les proximitats del cementeri, pujant al repetidor i els depòsits d'aigua potable, passant després pel circuit de motocròs i les instal·lacions de la Corona per a pujar a la Pampa i d'ací baixar de nou al poliesportiu. La marxa, com de costum, va estar guiada per voluntaris federats. Una vegada va concloure la marxa, amb una notable assistència, es va celebrar un sopar de "pa i porta" i posteriorment es va obrir la piscina municipal perquè es donaren un bany a mitjanit aquells que volgueren.

D'altra banda, destacar que el dimecres continuen les rutes senderistes d'estiu. Així amb eixida a les 18.30 hores dones del Molí d'Arròs se celebrarà la ruta que arribarà fins a la Font de Quart amb dificultat baixa. El 24 de juliol, també des del Molí a les 18.30 hores partirà la ruta al Punt del Cid que està qualificada com de dificultat mitjana. L'última, amb eixida des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca serà als Estanys d'Almenara, amb dificultat baixa i inclusiva. La cita, el 31 de juliol a les 19 hores.