Miércoles, 30 de septiembre, 2020  |  
Unes jornades de tecnificació de futbol arriben a Almenara Unes jornades de tecnificació de futbol arriben a Almenara

- 7 agosto, 2020 -

El curs tindrà lloc els dies 14,17, 19 i 20 d'agost i està dirigit a xics i xiques d'entre 6 i 14 anys Unes jornades de tecnificació de futbol arriben a Almenara

El curs tindrà lloc els dies 14,17, 19 i 20 d’agost i està dirigit a xics i xiques d’entre 6 i 14 anys

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almenara ha programat per als dies 14, 17, 19 i 20 d’agost un curs de tecnificació de futbol dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 14 anys amb l’objectiu de continuar perfeccionant les tècniques futbolístiques. El curs estarà impartit per Javier Balaguer, Pau Navarro, Pablo Llorens i Iván Ausina. En ell es comptarà amb sessions personalitzades, nous materials, vídeos i elements innovadors.

Destacar també que els grups seran reduïts (d’entre 4 i 6 alumnes) igual que les places. Les sessions se celebraran en horari vespertí, des de les 19 fins a les 20.30 hores, amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries. Les inscripcions, amb places limitades, estan obertes ja en el Molí d’Arròs a un preu de 40 euros.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat aquestes jornades com “un pas més, una aposta per a continuar millorant en el futbol i les seues tècniques complementant l’oferta existent”. A més serà l’avançament d’una de les novetats de la pròxima temporada a l’Escola Municipal de Futbol, que oferirà tots els divendres una sessió especial de tècnica, per a continuar impartint coneixements als futurs futbolistes locals.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *