Noticias Castellón
viernes, 27 de enero del 2023 | Última actualización: 22:27

Almenara engega una campanya per conscienciar sobre la tinença responsable d'animals

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

La primera iniciativa de la campanya, que serà una vegada més recordar a qui corresponga la necessitat i la importància de recollir els excrements dels gossos

L'Ajuntament d'Almenara, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha iniciat hui una nova campanya que amb el lema "Rebé" busca la conscienciació ciutadana sobre la tinença responsable d'animals en diversos àmbits.

Així, unint la conscienciació, la salubritat i el civisme, sorgeix la primera iniciativa de la campanya, que serà una vegada més recordar a qui corresponga la necessitat i la importància de recollir els excrements dels gossos, un problema que no sols afecta a la brutícia i insalubritat de carrers i jardins, sinó també crea conflictes entre veïns i veïnes.

Així, a través d'aquesta campanya s'incideix en aquesta necessitat i que si es fan les coses bé, hi ha una "recompensa" que serà tindre i gaudir d'un poble més net, amb una millor convivència. A més, s'incideix en la idea de si es cuiden els entorns i els espais, aquests milloraran, i fins i tot s'obrin opcions a nous punts d'oci compartit i de convivència.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat una vegada més "la importància de recordar a propietaris i propietàries dels gossos la necessitat de recollir els excrements que es realitzen al carrer, parcs, jardins o espais destinats a ells, perquè són una font de brutícia i insalubritat, podent implicar nombrosos problemes". Per això, s'apel·la "una vegada més al comportament cívic ciutadà en aquest sentit a través d'una campanya en positiu".

La campanya es difondrà a través de xarxes socials, però també comptarà periòdicament amb accions directes de conscienciació ciutadana en diversos punts i espais de la localitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí