Sábado, 4 de julio, 2020  |  

- 2 junio, 2020 -

En el concurs podran participar persones entre 11 i 30 anys, bé de manera individual, bé de manera col·lectiva

 

En el concurs podran participar persones entre 11 i 30 anys, bé de manera individual, bé de manera col·lectiva

Castellón Información

concurs cartells lgtbi+L’Ajuntament d’Almenara a través de les àrees d‘Igualtat, Joventut i Cultura ha convocat un concurs de cartells amb motiu de la celebració el pròxim 28 de juny del dia de l’Orgull LGTBI+ amb un premi de 100 euros per a consumir-los comprant en el comerç local d’Almenara. En el concurs podran participar persones entre 11 i 30 anys, bé de manera individual, bé de manera col·lectiva.

Els cartells, que hauran de ser inèdits i originals hauran de reflectir la reivindicació del Dia Internacional LGTBI+ en el seu disseny i incorporar la frase “28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Almenara 2020″. A més haurà de tindre un espai per a incorporar l’escut del municipi. Els cartells podran ser en valencià o en castellà, i hi haurà llibertat quant a les tècniques utilitzades, fotografies, dissenys digitals, o treballs manuals sempre que es puguen imprimir. Hauran de ser en una grandària DIN-A3.

Les persones interessades a participar hauran d’enviar els cartells abans del 17 de juny als correus cultura@almenara.es o casaljove@almenara.es afegint un formulari amb les dades d’autors o autor. Cal assenyalar que en l’obra no pot haver-hi signatures ni cap dada que identifique a l’autor o autors. El jurat fallarà el premi el 18 de juny i a partir del 22 es podrà contemplar una mostra dels cartells participants en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d’Almenara. Totes les persones interessades poden consultar les bases completes del concurs en les xarxes socials de l’ajuntament així com també en els propis departaments del consistori.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *