Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 13:11

Almenara acull un taller de defensa personal emmarcat en les activitats del Dia de la Dona

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

La localitat inaugura demà dos mostres fotogràfiques relacionades amb la bretxa de gènere

Castellón Información

La zona esportiva d'Almenara ha acollit aquesta vesprada el tradicional taller de defensa personal de la Setmana de la Dona de la localitat a càrrec del professorat de l'especialitat de hapkido que s'ofereix dins de la programació d'activitats esportives en el municipi.

La programació de la Setmana de la dona continuarà demà a la vesprada en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire s'inaugurarà l'exposició de "Dons" a càrrec del Grup Fotogràfic d'Almenara (GFAL) i l'Associació Fotogràfica La Llum d'Onda. Posteriorment en el Molí d'Arròs s'inaugurarà la mostra "Desempoderando al Macho Alfa", acte que inicialment estava programat per a divendres passat 28 i que s'ha retardat una setmana. A partir d'ací, del 9 al 13 de març es realitzaran els tallers previstos per a l'alumnat de l'IES Almenara i de la FPA Paulo Freire.

El dissabte 7 es realitzarà a partir de les 5 de la vesprada la Marxa de la dona, enguany solidària amb la Junta Local d'AECC d'Almenara després de la qual arribarà en el Paulo Freire la representació teatral "Shhhh" amb Marian Villaescusa i Albert Martínez.  El dia de la dona, el diumenge 8 de març, la banda simfònica de l'*Associació Musical Santa Cecilia d'Almenara realitzarà el "concert del dia de la dona" a partir de les 12 en el Saló del Centre Paulo Freire. A la vesprada hi haurà un autobús gratuït per a acudir a la manifestació del 8-M de València.