Domingo, 5 de julio, 2020  |  
Almenara adjudicarà les obres de la segona fase del Pla Edificant en el CEIP Juan Carlos I Almenara adjudicarà les obres de la segona fase del Pla Edificant en el CEIP Juan Carlos I

- 13 noviembre, 2019 -

L'actuació tindrà un cost pròxim als 1,3 milions d'euros i l’empresa adjudicatària serà Construccions Rafael Zarzoso S.L Almenara adjudicarà les obres de la segona fase del Pla Edificant en el CEIP Juan Carlos I

L’actuació tindrà un cost pròxim als 1,3 milions d’euros i l’empresa adjudicatària serà Construccions Rafael Zarzoso S.L

Castellón Información 

El ple de l’Ajuntament d’Almenara té previst aquesta nit  adjudicar inicialment les obres de la segona fase del Pla Edificant en el CEIP Juan Carlos I de la localitat. L’empresa adjudicatària després d’aconseguir la millor puntuació en el procés serà Construccions Rafael Zarzoso S.L. que realitzarà l’actuació per un import d’1.288.808,12 euros (IVA inclòs). A partir d’aquesta adjudicació provisional seguiran els tràmits administratius i aportació de documentació que portarà a la signatura del contracte i posterior inici de les obres. Així després de la signatura està previst que hi haja un termini de 12 mesos per a realitzar les obres d’aquesta segona fase del Pla Edificant.

L’actuació estarà dedicada bàsicament a l’edifici d’Infantil, ja que contemplarà un reforçament de l’estructura, així com totes les mesures per a l’eficiència energètica, calefacció, instal·lació elèctrica, accessibilitat, i reforma dels serveis. A més també es cobrirà parcialment el pati principal del centre. A més s’actuarà en el conegut com “Edifici de Dalt” on està prevista la construcció d’un nou pavelló multiusos de 240 m2, a més d’actuar en el propi edifici amb mesures per al foment de l’accessibilitat i l’eficiència energètica. Des de l’inici de curs, ja estan instal·lades en el centre les aules prefabricades que acolliran a l’alumnat durant les actuacions previstes.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “continuarem apostant per millorar el CEIP Juan Carles I, adaptant els seus diversos edificis a l’època actual, remodelant-los i solucionant els inconvenients que tenien” tot això gràcies “als programes Edificant de la Generalitat Valenciana als quals ens hem adherit, començant en breu la segona fase d’aquests”.

PRIMERA I TERCERA FASE

La primera fase del Pla Edificant en el CEIP Juan Carlos I va culminar el mes de febrer passat Les obres van comptar amb un import de 424.000 euros, i es van realitzar actuacions consistents en la renovació de la cuina i el menjador. També va canviar el sistema elèctric del “edifici de dalt”, així com el sistema de calefacció.  Al mateix temps s’ha reformat la sala de calderes del centre amb la renovació d’aquestes. També es van realitzar obres d’accessibilitat.

A més també està sol·licitat per al futur un tercer pla Edificant  valorat en prop de 600.000 euros per a escometre diverses obres en l’edifici de l’Institut de la localitat. Bàsicament s’aprofitarà per a substituir la coberta del centre després de detectar-se una sèrie de problemes. A més  es buscarà la reposició del sòl del gimnàs, l’adequació dels nivells del terreny i finalment canviar el depòsit de gasoil, qüestió que ja tenia prevista Conselleria però que finalment també s’ha decidit incorporar a aquest programa Edificant per a l’Institut.

En global, entre els tres programes Edificant de la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Educació s’invertiran aproximadament 2,5 milions d’euros a Almenara entre el col·legi i l’institut.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *