miércoles, 14 de abril, 2021  |  
Almassora du a terme el sorteig de les meses electorals per al proper 26 de maig Almassora du a terme el sorteig de les meses electorals per al proper 26 de maig

- 30 abril, 2019 -

Les dades censals de referència seran els registrats a data 1 de febrer Almassora du a terme el sorteig de les meses electorals per al proper 26 de maig

Les dades censals de referència seran els registrats a data 1 de febrer

Castellón Información

El ple de l’Ajuntament d’Almassora s’ha reunit hui en sessió extraordinària per a celebrar el sorteig de titulars i suplents de les meses electorals dels comicis municipals i europeus del pròxim 26 de maig. El municipi guanya dues taules (a la platja i en el CEIP Errant Vilar, respectivament, en relació a les anteriors eleccions municipals i el número total se situa en 27.

Totes elles estaran distribuïdes en 11 col·legis electorals dels tres districtes electorals del municipi. Cal destacar que les dades de referència del cens per a l’assignació dels centres de vot seran els registrats a data 1 de febrer de 2019 i que qualsevol canvi de domicili o condició posterior no quedarà reflectit en aquest procés electoral.

Així mateix, i igual que va ocórrer amb les eleccions del passat diumenge, el col·legi electoral abans situat en el camp de futbol municipal José Manuel Pesudo passarà al CEIP Santa Quitèria. El punt de vot fins ara emplaçat en el complex esportius de Boqueres es trasllada al CEIP Errando Vilar.

Les persones que hagen resultat seleccionades a través de l’aplicació informàtica de la Junta Electoral rebran una notificació postal en el seu domicili. Per a consultar les dades del cens, la ciutadania pot dirigir-se a la Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) durant les pròximes setmanes. Totes les meses electorals obriran al públic entre les 9.00 i les 20.00 hores, per la qual cosa els titulars de presidència i vocals, així com els i les suplents, hauran de personar-se en els col·legis electorals a les 8.00 hores del pròxim 26 de maig per a formalitzar la constitució de les taules.

Whatsapp Telegram