jueves, 24 de junio, 2021  |  
L’Ajuntament d’Almassora i PortCastelló tixen aliances el futur desenvolupament de la zona logística L’Ajuntament d’Almassora i PortCastelló tixen aliances el futur desenvolupament de la zona logística

- 6 octubre, 2020 -

Una modificació del PGOU permetrà requalificar el sòl per a poder participar en la nova zona logística al costat del'Autoritat Portuària L’Ajuntament d’Almassora i PortCastelló tixen aliances el futur desenvolupament de la zona logística

Una modificació del PGOU permetrà requalificar el sòl per a poder participar en la nova zona logística al costat del’Autoritat Portuària

Castellón Información

Almassora i l’Autoritat Portuària de Castelló potenciaran accions conjuntes durant el futur desenvolupament de la zona logística del port i els seus espais confrontants. El Pla General d’Ordenació Urbana de Castelló (PGOU) recull totes aquestes accions. L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, al costat de la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, han mantingut una reunió de treball amb el president de l’Autoritat Portuària, Rafa Simó, i la directora, Ana Ulloa, per a estrényer la col·laboració entre totes dues institucions.

D’una banda, el president de l’Autoritat Portuària ha valorat la cita “l’objectiu d’aquestes reunions és estrényer les relacions que mantenim per a aprofitar les oportunitats que ens donarà el desenvolupament d’una zona logística a l’entorn del port i al costat del terme d’Almassora”. A més, Simó també ha fet referència a “la importància de fer partícip al consistori d’Almassora per a atraure noves empreses a aquest pol logístic”.

D’altra banda, l’alcaldessa ha extret conclusions positives de la trobada: “hi ha hagut molt bona sintonia entre totes dues entitats, hem fet arribar a l’Autoritat Portuària la necessitat d’Almassora per a unir-se a la plataforma logística del PortCastelló i beneficiar-nos d’una activitat econòmica tan important, a més, els veïns tindran una via ràpida d’eixida a la CV-18”.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Almassora valora la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana de Castelló. Aquesta variant permetrà requalificar el sòl per a poder participar en la nova zona logística al costat del PortCastelló. D’aquesta manera, totes dues entitats podran potenciar el desenvolupament d’infraestructures en la costa d’Almassora.

El consistori ofereix promoure la creació d’un vial ràpid que connecte amb la CV-18 i que millore les comunicacions dels accessos a la platja d’Almassora. A més, aquestes actuacions permetran aprofitar el futur desenvolupament de la zona logística per la creació de l’estació intermodal i l’accés ferroviari sud.

Whatsapp Telegram