Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 03:42

Almassora neteja parcel·les en la zona de la platja

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

L'objectiu d'aquestes actuacions és donar resposta als veïns cara a dotar a aquestes finques d'unes mínimes condicions d'adorn i salubritat

L'Ajuntament d'Almassora, a través de la Regidoria d'Urbanisme, està fent treballs de rebuig i desbrossament de diverses parcel·les entre els camins Catalans i Om Blanc, corresponents a diverses execucions subsidiàries per a previndre situacions de risc enfront d'incendis. El regidor d'Urbanisme, Vicente Martínez-Galí, ha afirmat que l'objectiu d'aquestes actuacions és dotar a aquestes finques d'unes mínimes condicions d'adorn i salubritat, a causa de l'estat actual d'aquestes.

D'aquesta manera, l'Ajuntament atén les peticions dels veïns d'aquesta zona de la platja, que reclamen la neteja i adequació d'aquests solars per un tema de seguretat i salut pública. La intervenció arriba després de l'anàlisi de tots els mecanismes legals a l'abast de l'administració local per a poder actuar en finques que no són de la seua propietat.

Els treballs del consistori arriben després que els propietaris no hagen atés el requeriment formal realitzat des del mateix ajuntament instant l'obligació de mantindre aquests terrenys en condicions de salubritat, com s'estipula en l'ordenança municipal que regula aquesta matèria. “Hem intentat donar una resposta als veïns perquè sabem de la seua preocupació en tindre aquests solars prop dels seus habitatges”, ha afirmat el regidor.

Per tant, l'Ajuntament ha contractat els servicis d'una empresa externa que s'està encarregant d'adequar aquests terrenys que estan en els voltants de promocions d'habitatges i, posteriorment, procedirà a l'aplicació de les corresponents liquidacions als propietaris, segons marca la legislació.