Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

Almassora inicia la reforma integral de l’avinguda Castelló un pressupost de 619.762 euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 16 segundos

Noticias Relacionadas

L'empresa té sis mesos per a finalitzar l'obra que solucionarà inundacions, condicionarà el trànsit i millorarà l'accessibilitat

La renovació de l'avinguda Castelló d'Almassora ha començat amb els treballs previs de senyalització dels accessos al perímetre i les zones de pas. Ravi Obras Transportes y Excavaciones S.L. té sis mesos per a finalitzar l'obra que solucionarà inundacions, condicionarà el trànsit i millorarà l'accessibilitat. La reforma té un pressupost de 619.762 euros i està cofinançada pels fons Feder de la Unió Europea al 50%.

L'alcaldessa, Merche Galí, ha visitat aquest matí la zona per a conéixer l'abast d'una intervenció que en aquests moments afecta al tram entre els carrers Arbreda i Estatut d'Autonomia i que suposa la desviació del trànsit en el carril d'entrada a Almassora. La munícipe s'ha disculpat davant el veïnat pel soroll i brutícia que patiran durant els pròxims mesos a conseqüència d'unes obres “reivindicades des de fa anys per a solucionar les inundacions i facilitar l'accessibilitat”.

Una vegada que els operaris integren el sistema de recollida d'aigües pluvials i altres serveis urbans, l'execució continuarà fins a quasi el final de la via. De fet, l'objectiu prioritari de l'actuació passa per solucionar els problemes d'inundacions.

L’adjudicatària implantarà un depòsit soterrat en l'aparcament que recollirà l'escolament superficial i la filtrarà parcialment al subsol. El consistori atendrà així les sol·licituds recollides en el Dia del Veí i ho farà a través d'un sistema de drenatge sostenible.