Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 12:59

Advertisement
Advertisement

Almassora i UBE premien l’alumnat local en els VII Foment de l’Esperit Emprenedor

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

L’empresa reparteix 2.200 euros entre les millors idees de negoci

L’Ajuntament d‘Almassora, l’empresa UBE Corporation Europe, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló (CEEI) i Caixalmassora van reconéixer anit l’alumnat guanyador dels premis VII Foment de l’Esperit Emprenedor. La signatura situada a Castelló va repartir 2.200 euros entre les millors idees de negoci presentades al certamen des dels IES Álvaro Falomir, Vila-roja i Centre Cervantes.

En aquesta ocasió, els màxims guardons van recaure en Nacho Mateo (Cervantes), amb el seu projecte-idea ‘Play with toys’ i en el grup format per Alba Ayala, Paula Xiva i Lucía González (IES Vila-roja) per ‘Studyfuture’. Tots dos estan valorats en 500 euros. La responsable de Joventut, María Luisa Renau, va destacar la qualitat dels treballs premiats i la la varietat de propostes rebudes, amb més de 50 procedents de 98 participants.

Al marge d’aquests dos primers llocs, el jurat va fallar també els dos segons premis de 400 euros cadascun, que en aquesta ocasió van recaure en ‘Forteens’, a càrrec de María Mollá, Safaa Lamrini i Learco Amorós, i ‘Lasasu’, de Lauras Jorques i Santiago Gil. Per part seua, el tercer premi va anar a parar a David Navarro pel seu ‘Peoplecharge’ i a Aitor Jiménez, Fran Lope i Pau López per ‘Empobla’t’. Cadascun dels tercers llocs està valorat en 200 euros.

El comité avaluador dels treballs presentats per l’alumnat de Batxillerat i cicles formatius va premiar amb un diploma als dos quarts finalistes, en aquest cas per a ‘At your point’, d’Alejandro Asencio, Jorge Dumitrache, Millán Celades i Ali Dad; i ‘Cairem’, de Carmen Guallar, Irene Sotos i Emma Pérez. En últim terme, els cinquens finalistes van ser les idees ‘Daneco’, d’Óscar García, i ‘El mur de cristall’, de Miriam Zegan i Alexia Martínez.

L’alcaldessa, Merche Galí, va tancar l’acte amb un missatge d’agraïment a totes les persones participants, l’enhorabona a les premiades i l’optimisme “cap als qui tenen una idea perquè, encara que hui no haja sigut premiada, no significa que no ho siga més endavant com tantes vegades que un fracàs puntual construeix l’èxit del futur”.

Advertisement
Advertisement