viernes, 21 de enero, 2022  |  
Més de 4.000 veïns comparteixen avui sopar de pa i porta a Almassora Més de 4.000 veïns comparteixen avui sopar de pa i porta a Almassora

- 13 octubre, 2017 -

El cartell taurí estrena jornada dedicada en exclusiva a l'exhibició de vaques Més de 4.000 veïns comparteixen avui sopar de pa i porta a Almassora

El cartell taurí estrena jornada dedicada en exclusiva a l’exhibició de vaques

Castellón Información

Un total de 4.085 veïns d’Almassora compartiran avui el sopar de pa i porta en els voltants de la plaça Pere Cornell. El multitudinari sopar és l’acte més tradicional d’una jornada que també cedirà a la innovació amb la incorporació de la primera vesprada de vaques. D’aquesta forma, el bestiar de corro prendrà el relleu als cerrils patrocinats per les penyes.

Almassora - pa i porta (1)La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha recordat que la iniciativa sorgeix d’un grup d’aficionatss que van demanar donar major protagonisme al ramat de corro i que finalment va acabar convertint el dia d’avui en epicentre de reunió per als aficionats a les vaques. D’aquesta forma, a les 13 hores està prevista l’entrada i prova per la Vila del ramat de Raúl Monferrer, de Formiche Alto (Terol).

A la vesprada, l’atenció recaurà en el bestiar de Miguel Parejo, guanyador del concurs de les festes de Santa Quitèria, que s’ocuparà de les exhibicions en el recinte de la Vila. En últim terme, la plaça Major quedarà tancada de matinada per a la nit de vaques enfundades. En aquesta ocasió serà el ramat de Jaume Bosch ‘El Saliner’ l’encarregat de donar joc als rodadors.

La Comissió del Bou de la Junta Local de Festes ha fet una crida als penyistes perquè acudisquen disfressats a la concentració de colles en el Raval, que es dirigiran a la Vila en cercavila junt a la reina de les festes, Paula Cubertorer, i les dames Irene Delgado, Alba Caravaca, Mónica Moral i Andrea Sánchez per a gaudir de la nit de vaques enfundades des de l’edifici de Ca la Vila.

Serà després que concloga el multitudinari sopar de pa i porta en la plaça Pere Cornell. Els operaris han distribuït les taules i cadires per als 4.085 inscrits. L’orquestra Azar s’encarregarà d’amenitzar la vetlada als majors mentre que els xicotets tindran oportunitat de divertir-se en el parc infantil instal·lat al costat del recinte. La nit continuarà en el Recinte Fester amb el II Caragol Sound. En el festival de dj participaran Mushroom Th, Dirty Noises, Jordi Román i Rafa Pkados. A continuació, hi haurà disc-mòbil.

Dissabte 14

El cartell taurí arribarà a la seua fi demà amb l’exhibició del bou del poble de Daniel Ramos, l’exemplar de Arauz de Robles de Aficionades Taurines d’Almassora que substitueix al Palha anunciat i un bou de San Martín triat per Aficionats al Bou per al seu dia gran. La jornada inclourà també el repartiment de tombet de bou en el carrer Trinitat (21 hores) i el concert de Bombai en Pere Cornell a partir de la mitjanit.

 

Whatsapp Telegram