Noticias Castellón
miércoles, 07 de diciembre del 2022 | Última actualización: 14:24

Almassora es prepara per a Tots Sants amb nova senyalització en el cementeri municipal

Tiempo de Lectura: 2 minutos

Noticias Relacionadas

Amplia l’horari i incorpora un quartet de música per al dia de Tots Sants

L'Ajuntament d'Almassora es prepara per a la celebració del dia de Tots Sants amb nova senyalització al llarg de tot el cementeri municipal. La cartelleria encarregada pel departament de Serveis Públics identifica els diferents sectors de cada pavelló, els carrers interiors del camposanto, elements arquitectònics com la capella o un pla general per a facilitar la ubicació del visitant.

El regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha mostrat a l'alcaldessa, Merche Galí, la retolació instal·lada ja en el cementeri, que fins al pròxim 1 de novembre estableix horari d'obertura ininterromput de 9 a 18 hores per a facilitar la neteja de nínxols i el trasllat de flors als difunts. Així, els operaris del Servei Municipal de Manteniment i Logística mantinen a punt l'aixeteria, les escales comunes i els cubs de fem repartits per tot el recinte per a garantir la màxima comoditat a les desenes d'usuaris que durant aquests dies passen pel cementeri.

A més, el departament de Participació Ciutadana ha habilitat una línia d'autobús extraordinària amb motiu de la festivitat del pròxim dimarts per a facilitar el desplaçament fins al camposanto des de la platja i el nucli urbà. Es tracta d'un servei gratuït amb una freqüència de 30 minuts que partirà a les 8.30 hores de la platja i finalitzarà a les 18.30 hores. Funcionarà durant tota la jornada a excepció de la franja entre les 13 i les 15.30 hores. L'autobús tindrà parades en la plaça de la Picadora, el Mercat Central i l'avinguda José Ortiz fins al camposanto. Les eixides des del districte marítim seran a les 8.30 hores i a les 15.30 hores.

D'altra banda, el dia de Tots Sants incorpora novetats com la contractació d'un quartet de música de corda format per professors de l'Escola de Música Mestre Agut Manrique. Pedro Gilabert (violí), Salomón Torres (viola), Xusa Port (violoncel) i Mercè Font (contrabaix) interpretaran diverses peces durant la missa, a les 12 hores, a l'interior del cementeri oficiada pel rector Juan Ángel Tapiador.

El regidor de l'àrea ha posat de rellevància les millores executades també en els últims mesos en el pavelló nou per a la millora de les instal·lacions, així com la pròxima intervenció en la zona enjardinada amb la intenció d'oferir la millor imatge del camposanto.