Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 21:07

Els municipis de Castelló adeqüen ja els seus cementeris per a la festivitat de Tots Sants

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

Almenara, Santa Magdalena i Benicarló han intensificat aquests dies les habituals tasques de manteniment, reparació i jardineria en el cementeri

La Brigada Municipal d'Obres i Serveis de l'Ajuntament d'Almenara està intensificant aquests dies les tasques de manteniment habituals en el cementeri cara a la celebració dimarts que ve del dia de Tots Sants. Així, entre les actuacions cal destacar que s'ha pintat tot recinte, tant la zona interior com en l'exterior.

Al mateix temps, seguint les labors que es realitzen al llarg de tot l'any, s'ha procedit a més a fer les habituals tasques de manteniment, reparació i jardineria en el cementeri, que s'han vist reforçades aquests dies cara a les pròximes celebracions. Al mateix temps també s'han posat més contenidors, escales i altres utensilis a la disposició dels veïns i veïnes que acudisquen aquests dies.

L'Ajuntament de Santa Magdalena també ha realitzat durant aquests dies tasques de condicionament i millora de les instal·lacions del cementeri municipal. S'ha procedit a esbrossar i millorar tota la zona de jardineria del cementeri, així com a reposar els elements que es trobaven deteriorats fruit del pas del temps. D'altra banda, s'ha aprofitat per a fer treballs de pintura en tota la instal·lació.

Benicarló ha seguit la mateixa línia, la Brigada d'Obres i Serveis de l’Ajuntament ha posat a punt el Cementeri per a la celebració de Tots Sants. A més de pintar els murs exteriors i les parets interiors, s'han desbrossat els camins dels voltants i s'han habilitat diverses zones per a aparcar, tant al camí d'Ulldecona com al camí d'En Cobert, on les màquines han adequat un solar de més de 2.000 metres quadrats just davant del Cementeri.