viernes, 22 de octubre, 2021  |  
El Pla Reactivem Almassora rep 48 sol·licituds de empreses locals per ser proveïdors preferents El Pla Reactivem Almassora rep 48 sol·licituds de empreses locals per ser proveïdors preferents

- 31 mayo, 2020 -

Amb aquest pla l'ajuntament prioritzarà la seua contractació en serveis i obres menors El Pla Reactivem Almassora rep 48 sol·licituds de empreses locals per ser proveïdors preferents

Amb aquest pla l’ajuntament prioritzarà la seua contractació en serveis i obres menors

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha rebut 48 sol·licituds d’empreses i autònoms de la localitat en el registre habilitat per a la contractació de signatures dins del Pla Reactivem Almassora. Cadascuna d’aquestes empreses ha marcat els seus serveis dins de la plataforma virtual creada en la pàgina web municipal per a facilitar els tràmits i evitar desplaçaments.

D’aquesta forma, el consistori disposa d’un llistat de proveïdors preferents de béns i serveis als quals contractar en aquells procediments menors que no requerisquen de licitació pública. És el cas dels treballs de manteniment executats aquesta setmana en el pipican del parc de Pitillo, a càrrec de Valmon 2011, o la pintura de jocs infantils en les places Santa Teresa i Tots Sants, encarregats a Vicente Bovea. D’igual forma, la signatura local Miguel Simón Transports s’ocupa aquests dies del desbrossament i neteja de solars.

Entre els serveis amb més ofertes presentades figura el sector de la construcció, obres, neteja i manteniment i electricitat. També hi ha disponibles apartats per a cultura, informàtica i comunicacions, arquitectura i enginyeria, subministraments en general, impremta i material d’oficina o publicitat i edició, entre altres.

El registre d’empreses locals forma part de les mesures impulsades des de l’ajuntament per a fomentar l’activitat econòmica després de l’impacte del coronavirus. D’aquesta forma, el formulari continua obert perquè qualsevol autònom o empresa puga oferir els seus serveis amb l’únic requisit de comptar amb certificat digital per a emplenar les dades de contacte en la pàgina.

Així, la web www.almassora.es inclou en l’apartat Serveis l’accés a la Carpeta Ciutadana. Dins d’aquesta l’usuari trobarà l’apartat Àrees d’Interés perquè les pimes i autònoms s’inscriguen per a oferir els seus serveis. Per a accedir, únicament necessiten un certificat electrònic que poden sol·licitar, si encara no el tenen, a través del correu e-ajuntament@almassora.es i el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) li ho tramitarà.

Whatsapp Telegram