Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:13

Almassora activa el protocol especial d’emergències davant l’alerta per fortes pluges

Tiempo de Lectura: 59 segundos

Noticias Relacionadas

Personal del Pla d’Ocupació Agrària i treballadors de l’empresa concessionària de neteja estan netejant séquies i embornals

L’Ajuntament d’Almassora ha reforçat el dispositiu davant l’alerta de possibles episodis de fortes pluges. L’Agència Estatal de Meteorologia ha decretat l’avís taronja per risc important de precipitacions.

D’aquí ve que s’hagi activat el protocol especial perquè el personal municipal reforci amb urgència la neteja de séquies i embornals i estigui preparat davant qualsevol emergència o incident que pogués sorgir.

En les últimes setmanes s’han adequat els espais que hi ha en el terme municipal per a mitigar possibles inundacions. Així, en la zona de la platja està peons, sent el personal del Pla d’Ocupació Agrària, conformat per 47 peons, l’encarregat de netejar séquies i embornals, mentre que en la zona urbana la tasca correspon a l’empresa concessionària del contracte de neteja.

A més, les accions previstes en el protocol també van encaminades al manteniment i posada a punt de diverses estacions de bombament i cinc col·lectors. En el programa d’intervencions es presta especial atenció a la neteja profunda del clavegueram existent en tota la zona de la platja.