Viernes, 23 de octubre, 2020  |  
Més de 400 obres participen al ‘Alma’, Festival de Curtmetratges d’Almassora Més de 400 obres participen al ‘Alma’, Festival de Curtmetratges d’Almassora

- 22 septiembre, 2020 -

El festival, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura d'Almassora, se celebrarà entre el dilluns 2 i el dissabte 7 de novembre Més de 400 obres participen al ‘Alma’, Festival de Curtmetratges d’Almassora

El festival, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura d’Almassora, se celebrarà entre el dilluns 2 i el dissabte 7 de novembre

Castellón Información

El Festival Internacional de Curtmetratges d’Almassora, Alma, ha rebut 408 treballs de 21 països diferents en la segona edició del certamen. En un dels pitjors anys per a la producció cinematogràfica, l’organització ha recollit un número molt similar d’obres que en l’edició passada, quan la situació econòmica i social no era l’actual provocada per la pandèmia del coronavirus. L’organització va tancar la setmana passada el termini per a enviar curtmetratges a l’esdeveniment previst per a novembre.

Cal destacar que, malgrat la procedència dels curts de més de 21 països, la major part de les obres rebudes són de producció nacional. Així, els organitzadors de l’esdeveniment ja han publicat en les seues xarxes socials al costat de la Regidoria de Cultura els treballs seleccionats per a competir pel guardó. En la Secció Oficial hi ha 30 obres triades per a la primera setmana de novembre, mentre que la Secció Provincial la completen 6 curtmetratges.

El festival, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura d’Almassora, se celebrarà entre el dilluns 2 i el dissabte 7 de novembre. El consistori i la companyia ja treballen conjuntament en la creació d’un protocol de seguretat que permetrà la integritat tant de l’esdeveniment com de tot el públic assistent que acudisca a les projeccions diàries. Durant el mes que ve tots dos informaran de les mesures de prevenció que tindrà la celebració del certamen.

D’aquesta manera, des del dilluns 2 fins al divendres 6 de novembre, la Casa de la Cultura acollirà a partir de les 22.00 hores les projeccions dels curtmetratges que participaran en el concurs. El dissabte 7 de novembre arribarà la cita gran amb la gala de clausura i el lliurament de trofeus a les obres premiades i la projecció dels curts guanyadors.

Finalment, el regidor de Cultura, Javier Mollá, ha afirmat que “hem estat en contacte permanentment amb la direcció de l’esdeveniment per a analitzar la quantitat d’obres que rebien amb el pas de les setmanes, la veritat que és molt especial veure la situació actual que travessa el món de la cultura i la societat en general i que tants artistes es bolquen amb un esdeveniment tan important per a Almassora”, ha declarat l’edil.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *