Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:16

Alcalà de Xivert comença el repartiment de les invitacions per als actes taurins de les festes patronals

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Fins al divendres 20, els veïns les poden recollir per a accedir gratuïtament a la II Setmana Taurina i al II Concurs Nacional d'Emboladors

Castellón Información

Els veïns d'Alcalà de Xivert poden des d'avui i fins al divendres 20 recollir a l'Ajuntament de la localitat les invitacions gratuïtes, per a assistir als actes taurins que es viuran durant les festes patronals d'Alcalà. També s'han fixat les Oficines Municipals de Alcossebre com a punt de lliurament, en el cas que algun veí i veïna es trobe al nucli costaner i no haja de desplaçar-se a Alcalà.

Aquestes invitacions permetran accedir a la plaça portàtil en la qual se celebraran tots els actes, seguint amb la normativa autonòmica de Bous al carrer. Amb la finalitat de complir l'aforament i les distàncies de seguretat, cap persona podrà accedir al recinte sense la corresponent invitació ni desplaçar-se de l'espai que tindrà assignat, tant en zona de graderia com en barrots. L'edat mínima per a poder recollir una invitació serà de 16 anys. Els menors de 14 anys que desitgen accedir al recinte taurí, hauran de fer-lo acompanyats d'un major d'edat i romandre sempre en la zona de graderia.

Abans de cada de festeig, en les taquilles del recinte, hi haurà invitacions disponibles per a visitants o veïns o veïnes que no disposen de la invitació. A més, a partir del divendres 20 d'agost, els establiments d'hostaleria d'Alcalà lliuraran una invitació per al recinte taurí, a la seva clientela, prèvia consumició.

Les invitacions corresponents als actes taurins de Alcossebre, que se celebraran del 9 al 12 de setembre, es lliuraran prèviament a l'inici de les festes.