jueves, 29 de julio, 2021  |  
Al servei de Vila-real Al servei de Vila-real

- 12 julio, 2021 -

Adrián Casabó Martín. Portavoz adjunto PP Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón. Aquest cap de setmana els companys del Partit Popular de Vila-real... Al servei de Vila-real

Adrián Casabó Martín. Portavoz adjunto PP Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de
Castellón.

Aquest cap de setmana els companys del Partit Popular de Vila-real van dipositar en mi la seua confiança per a presidir el nostre partit en el Congrés Local celebrat a l’Auditori. En la meua intervenció em vaig posar des del primer moment al servei dels vila-realencs. Ells són el principal motiu pel qual he fet aquest pas endavant. Assumir la presidència del projecte polític que prompte serà el que millor represente els nostres veïns és una manera de renovar el meu compromís de servei a Vila-real i poder tornar tot allò que aquesta ciutat m’ha donat.

Estudiar en un centre concertat de Vila-real, la Consolació, col•legi que els meus pares van triar en llibertat, m’ha permés defendre amb fermesa que les famílies puguen seguir decidint el model educatiu que volen per als seus fills.

Dedicar 13 anys de la meua vida a atendre famílies necessitades del poble amb la Joventut Antoniana m’ha permés entendre la necessitat que les administracions públiques aposten per acabar amb les desigualtats i treballen per oferir oportunitats a aquelles persones amb risc d’exclusió social. De la mateixa manera, participar en 2014 en un camp de treball del grup de Cooperació Internacional de Cáritas va Palestina va reafirmar el meu compromís de treballar per un món més just i solidari.

Iniciar la meua activitat professional en diferents mitjans de comunicació després de finalitzar la Llicenciatura en Periodisme a València m’ha permés prendre consciència de la importància de la comunicació per transmetre allò que volem que els nostres veïns coneguen i també la necessitat de disposar de mitjans de comunicació independents, que informen de manera objectiva i veraç d’allò que passa a la nostra ciutat.

Amb humilitat, però també amb força i determinació, crec que el meu equip i jo estem preparats per a oferir el millor projecte a la nostra ciutat. Gràcies al secretari general, Jaume Llorens; als coordinadors Beatriz Serra, Pablo Llopico i Marta Luna; als vicesecretaris Ana Mezquita, César Durá, Alejo Font de Mora, Alejandro Broch, María Olucha, Carmen Mezquita i Eva Batalla, així com la resta de companys que conformen el nou Comité Executiu del Partit Popular. Gràcies pel vostre SÍ a Vila-real. Des de ja tots nosaltres estem al servei de la nostra ciutat i els nostres veïns.

Whatsapp Telegram