miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Vila-real tancarà el pavelló Yurema Requena en agost per a fer una actuació “molt contundent en la sala de màquines” Vila-real tancarà el pavelló Yurema Requena en agost per a fer una actuació “molt contundent en la sala de màquines”

- 31 julio, 2017 -

Els socis del SME podran practicar esport en els gimnasos Actual Gym, Nou Gim, Jumasi i Inlinia mentre es realitzen les millores al recinte Vila-real tancarà el pavelló Yurema Requena en agost per a fer una actuació “molt contundent en la sala de màquines”

Els socis del SME podran practicar esport en els gimnasos Actual Gym, Nou Gim, Jumasi i Inlinia mentre es realitzen les millores al recinte

Castellón Información/Soumaia Nejjar

Vila-real és una ciutat en la qual l’activitat esportiva no es frena ni quan la calor més estreny. Encara així, per raons higiènic-sanitàries, les instal·lacions esportives com la piscina municipal han de realitzar parades tècniques que inclouen actuacions de neteja en profunditat que no es poden escometre durant la resta de l’any per raons òbvies i s’han de portar a terme durant el mes d’agost. La Regidoria d’Esports, dirigida per Silvia Gómez, amb la finalitat que els veïns i veïns no sofreixen no detenen les seues rutines i no supose cap perjudici per a ells, ha anunciat que els socis del Servei Municipal d’Esports podran fer ús de les instal·lacions de quatre gimnasos de la ciutat des del 7 d’agost fins a l’11 de setembre, mentre la piscina Yurema Requena roman tancada per manteniment i millores, on es farà un neteja de cara i canvi de màquines al gimnàs del recinte. Els gimnasos amb els quals hi haurà conveni són Actual Gym, Nou Gim, Jumasi i Inlinia.

31-07-2017 Conveni gimnasos“Enguany la situació econòmica sí que ens permet formalitzar aquests convenis amb els gimnasos locals, en la línia de col·laboració públic-privada que sempre hem defensat, que ens permeten condicionar les instal·lacions esportives municipals d’acord a les necessitats dels usuaris i de les entitats esportives locals i a canvi d’una contraprestació econòmica, per tant la sala de màquines romandrà tancada”, ha detallat Gómez, qui també ha recordat l’acord amb els quatre gimnasos locals amb instal·lacions similars a les municipals que ha permès en els últims anys que els socis del SME realitzen determinades activitats dirigides en les seues sales i que es reprendrà ara en agost amb aquesta nova iniciativa.

0_11837_1_bisD’aquesta manera, el conveni permetrà que els usuaris del SME de la localitat puguen continuar practicant esport en alguna de les quatre sales ubicades en distints punts de la localitat i que són Actual Gym, Nou Gim, Jumasi i Inlinia en el seu horari habitual. “Així mateix, en el cas que alguna entitat esportiva ho necessite, podrien fer ús de les instal·lacions municipals durant l’última setmana d’agost. Tenim planejada una actuació molt contundent, ja que les màquines que estan antiquades i actuarem de manera directa sobre elles amb una neteja important, encara que el pressupost no arribe per una renovació completa”, ha indicat Gómez.

Per últim, la regidora ha destacat que el tractament en la piscina és una parada obligatòria i que altres anys s’ha tancat, ja que l’aigua s’ha de tractar perquè les mesures sanitàries són majors. La novetat d’aquest estiu de cara a la temporada 2017-2018 és que es pretén donar un nou aspecte a la sala i canviar algunes màquines. “Anime als veïns i veïns a aprofitar els avantatges de l’acord i apropar-se a alguna de les sales per a continuar practicant esport per un estil de vida més saludable en el mes d’agost i recorda que a partir del 18 de setembre tornaran a gaudir de les instal·lacions públiques de la ciutat, després de les actuacions de millora”, ha conclòs.

Whatsapp Telegram