Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 19:11

Almenara programa visites guiades gratuïtes a l'Aula de la Natura i al Paratge dels Estanys

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

Per al vinent mes d'octubre s'han programat visites els dies 8, 9, 22 i 23, amb l'objectiu de donar a conéixer la fauna i flora de l'enclavament

L'Ajuntament d'Almenara impulsarà a partir del pròxim mes d'octubre l'Aula de la Natura i el Paratge dels Estanys de la localitat amb l'obertura de les instal·lacions i visites guiades periòdiques a l'espai natural sota reserva prèvia amb l'objectiu de donar a conéixer la fauna i flora de l'enclavament.

Així, per a el mes vinent d'octubre s'han programat visites guiades gratuïtes el dissabte 8 (10.30 hores), el diumenge 9 (9.30 hores), el dissabte 22 (10.30 hores) i el diumenge 23 (9.30 hores). Aquestes visites començaran el seu recorregut per l'Aula de la Natura, per a després donar a conéixer la flora, la fauna i l'espai natural. Seran per a públic familiar i tindran una duració d'una hora aproximadament. Es recomana portar gorra, aigua i calçat còmode.

Per a poder participar en les visites gratuïtes és imprescindible la inscripció prèvia, que podrà realitzar-se de diverses maneres, bé al correu electrònic aulanatura@almenara.es o a través del telèfon 679 389 887, on es podrà cridar o bé enviar un missatge de WhatsApp.

Al mateix temps, informar que el Centre d'Interpretació dels Estanys d'Almenara (Aula de la Natura) estarà obert de dimecres a divendres de 9 a 13 hores, així com els caps de setmana en els quals es programen les rutes amb l'horari dels dissabtes de 10.30 a 14 hores i diumenges de 9 a 11 hores.

D'altra banda, també es poden concertar visites guiades per a escolars o d'empreses tant a l'Aula de la Natura com al Paratge dels Estanys, trucant al telèfon 679 389 887 per a la reserva de les dates.