Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 20:19

Orpesa del Mar es convertirà en la seu de la novel·la negra i policíaca del 19 al 24 d'abril

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

La periodista Pepa Bueno visitarà el municipi dissabte que ve i els alumnes dels dos col·legis participaran en tallers amb escriptors 

Castellón Información

Orpesa tornarà a convertir-se en una de les seus del festival Castelló Negre, que impregnarà la localitat de misteri, crim i intriga. D'aquesta manera, Orpesa Negra, que es desenvoluparà del 19 al 24 d'abril en el municipi, torna un altre any amb més força que mai i amb activitats per als més àvids lectors.

Així ho ha anunciat el regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, qui s'ha mostrat orgullós que “el nostre municipi repetisca com a seu d'aquest festival, que ja és tot un referent de la novel·la de gènere negre i la literatura policíaca”. Un dels actes més esperats serà la visita de la periodista Pepa Bueno, que xerrarà amb els seus més fidels lectors sobre el seu llibre ‘Vidas arrebatadas’, el dia 24, a les 16.15 hores en el centre La Societat.

A més, els escriptors Pablo Sebastià, Mónica Mira, Ana Rosa Sanfeliu, Miguel Alayrach i Amelia Díaz també s'acostaran fins a la localitat costanera per a compartir amb els alumnes dels col·legis Deán Martí i La Mediterrània els secrets que s'amaguen després de les seues històries a través del taller ‘Resolviendo enigmas’. Una activitat que servirà “per a fer partícips als alumnes de Primària i promoure l'hàbit de lectura”, conclou Tamborero.