Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Betxí donarà més de 150.000 euros en ajudes directes als establiments de la localitat afectats pel Covid-19

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori ha anunciat que repartirà la quantitat entre els diferents establiments del municipi afectats per la pandèmia

Castellón Información

L'equip de govern, amb Alfred Remolar al capdavant, concedirà un pla d'ajudes que ascendeix a 159.248 euros per als establiments de la localitat afectats per les últimes mesures autonòmiques impulsades per a frenar la Covid-19. D'aquesta manera, el municipi torna a mostrar el seu suport al comerç local en un dels moments més delicats de la pandèmia.

Aquestes subvencions es repartiran entre els autònoms i microempreses de fins a 10 treballadors i consistirà en un pagament directe a cada propietari, més una quantitat fixa per cada treballador afiliat a la Seguretat Social.

Betxí repartirà els més de 150.000 euros, una aportació conjunta entre l’Ajuntament, la Generalitat i la Diputació de Castelló, entre els comerços de la localitat afectats per l'últim decret autonòmic. Entre altres, l'hostaleria i els centres esportius que romandran tancats almenys fins al 14 de febrer i molts comerços que han de finalitzar la jornada a les 18.00 hores.

Aquestes ajudes directes se sumen a les bonificacions que l'Ajuntament de Betxí va impulsar l'any passat i que continuen vigents, com l'ampliació de la superfície de les terrasses dels bars, la promoció del consum de suc de taronja en l'hostaleria i l'acord amb les empreses locals per a substituir els menjars nadalencs per vals de consum en els comerços de la localitat.