Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Vinaròs presenta el Cicle de Teatre per Canal 56

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

Participaran el grups de teatre del Aula Municipal de Teatre y del Casal Jove

Juan José Benito/Castellón Información

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vinaròs ofereix un Cicle de Teatre per Canal 56, on l'Aula Municipal de Teatre i el grup de teatre del Casal Jove presenten la mostra final de curs 2019-2020, un recull d'escenes de diferents obres teatrals.

L’Estat d’Alarma per la pandèmia del Covid-19 ha motivat que es suspengueren els assajos i no es pugues completar l’obra escollida a principi de temporada per escenificar. Per això s’oferiran reculls d’escenes de les obres que deurien haver-se representat al finalitzar el curs.

Això, el Grup de Teatre del Casal Jove Teatrèmol oferirà reculls de l’obra Interrumpida, una adaptació de Toni Guillot al teatre de la pel•lícula Inocencia interrumpida (James Mangold, 1999), basada en les memòries de Susanna Kaysen.

El Grup de teatre de l'Aula Municipal de Teatre de Vinaròs, Els Figurants, representarà escenes de l’obra Arsénico y encaje antiguo, adaptació de Toni Guillot de la comèdia negra de Joseph Kesselring, versionada al cinema per Frank Capra en 1944.

Mentre el Grup de teatre de l'Aula Municipal de Teatre de Vinaròs, Les Mil i Una, representarà reculls de La casa de los espíritus, basada en l'adaptació de la dramaturga nord-americana Caridad Svich, sobre una novel•la d'Isabel Allende de 1982.

L'emissió serà per Canal 56 el divendres 12 de juny a 22.30 hores. Es repetirà el dissabte 13 de juny a les 16.30 hores; diumenge 14 de juny 22.30; y el dilluns 15 de juny, a les 22.30 hores.